NieuwsNieuws 2021/2022

Zondag 7 november 2021

Het is een tijdje geleden, maar het Eerste gaat eindelijk weer eens een thuiswedstrijd afleveren. In die tussentijd is er nog meer geleden en dan doelen we op het geleden puntenverlies. Kunnen we ons dat permitteren? Horizontaal overstappen naar het zaterdagvoetbal, ok, maar toch niet naar de 2e Klasse, hoop ik?

Gelukkig lijkt met het winnen van de inhaalwedstrijd tegen Zwervers Capelle (1-3) het ergste leed geleden. En nou doorpakken, mannen!

Het Eerste krijgt DOSKO op bezoek. Bij de oudere voetballiefhebber gaat er dan een belletje rinkelen, want de club heeft de beginjaren van het betaalde voetbal in Nederland mede vorm gegeven. In de huidige stand staan we gelijk met evenveel punten als de Brabanders. Ons doelsaldo is wel beduidend beter, laten we dat proberen uit te bouwen.

Sp2 speelt tegen DONK, dat een aanzienlijke voorsprong heeft in punten, maar daar wel een wedstrijd meer de tijd voor heeft gekregen. Laat maar zien dat jullie de stand geflatteerd vinden.

Sp5 kruist de degens met goede buur BZC/Zuiderpark. Hier naar de ranglijst kijken is niet eerlijk. Er zijn ploegen met pas 1 gepeelde wedstrijd tot een ploeg met 4 afgewerkte duels. Het beste (maar misschien niet het makkelijkste) is om zelf gewoon te blijven winnen.

Voor het volledige programma van zondag 7 november: zie elders op deze website

Zondag 7 november, THUIS

12.00 Sp2 – DONK 2 (Hoofdklasse A)
12.00 Sp5 – BZC/Zuiderpark 3 (6e Klasse 21)
14.00 Het Eerste – DOSKO (1e Klasse B)

 Zondag veel succes en vooral veel plezier.