Jeugdlid worden

Belangrijk: Bij Spartaan’20 zijn er voorwaarden verbonden aan het lidmaatschap van onze vereniging. Lees eerst de informatie op de pagina die met deze link wordt geopend:
https://www.spartaan20.nl/vrijwilligersbijdrage/

Bijna dagelijks informeren ouders hoe ze hun kind kunnen aanmelden als lid. Omdat ook onze organisatie en accommodatie grenzen kent en we aanmeldingen pas kunnen plaatsen als er weer plaats is, verloopt aanmelding via een selectieprocedure. We nemen niet alleen ‘toptalenten’ aan, ook voor de recreatie voetballer is plaats. Wel verwachten wij een redelijke vaardigheid én veel enthousiasme. En misschien wel het belangrijkste: onze gedragsregels en normen en waarden!

Wie zich aanmeldt om lid te worden, doet eerst minstens een proeftraining. Kinderen die geboren zijn vanaf 2015 kunnen zich inschrijven.

Hoe kan je (jeugd)lid worden van onze mooie vereniging?

LID WORDEN: klik hier voor het aanvragen van een proeftraining

De e-mail wordt automatisch beantwoord met een ontvangstbevestiging en na enige tijd nodigen we je uit voor een proeftraining.Aanmeldingen gelden in principe voor het seizoen 2021-22.
Als er plek vrij komt in een team, is eventueel tussentijds plaatsing mogelijk.

LET OP: Er zijn voorwaarden verbonden aan het lidmaatschap. Lees meer hierover onder CONTRIBUTIE en VRIJWILLIGERSBIJDRAGE.

Van Spartaner tot prof

De jeugdopleiding van onze vereniging staat goed bekend en dat vinden wij natuurlijk fijn. De jeugdselecties spelen allemaal in sterke landelijke competities. Veel profvoetballers hebben ook ons mooie zwarte shirt gedragen, o.a. Luc Castaignos (Feyenoord, Inter Milan, FC Twente, Eintracht Frankfurt), Denzell Dumfries (International, Sparta, Heerenveen, PSV), Bruno Martins Indi (International, Feyenoord, FC Porto, Stoke City), Anwar el Ghazi (Ajax, Lile), Kenny vd Weg (NAC,KSV Roeselare), Jamiro Monteiro (Cambuur, Heracles, Fc Metz), Jehtro Masthart ( NAC), Mo el Hankouri (Feyenoord, Groningen), Sherel Floranus (Sparta, Heerenveen), Jetro Willems ( International, PSV, Eintracht Frankfurt), Joshua Zirkzee ( Bayern Munchen), Lutsharel Geertruida(Feyenoord) en Zakaria Amrani, Anes Beslija en Jamal el Ghannouti (allen Nederlands zaalteam). Daar zijn we trots op. Maar we vinden de lagere teams, waarin plezier hebben minstens zo belangrijk is als presteren, net zo belangrijk!

Seniorlid worden

Wilt u voor de selectie in aanmerking komen, of wilt u met een recreatieteam gaan spelen: stuur een e-mail naar info@spartaan20.nl . Er wordt dan contact met u opgenomen.

 

Lidmaatschap opzeggen / naar andere vereniging

Opzeggen van het lidmaatschap moet schriftelijk gebeuren. Dit kan door een brief te sturen naar:

Spartaan’20
t.a.v. Ledenadministratie
Postbus 53109
3008 HC Rotterdam

of een e-mail naar ledenadministratie@spartaan20.nl

Opzeggen moet vóór 1 juli van elk jaar, contributie is altijd verschuldigd voor een heel seizoen ongeacht het moment van opzeggen. Wie bij een andere vereniging lid wil worden, moet vóór 15 juni een overschrijvingsverzoek doen. Dat gaat als volgt:

  1. Je meldt je aan bij je nieuwe vereniging met je relatiecode (op spelerspas)
  2. De nieuwe vereniging meldt jou in het KNVB-systeem als nieuw lid
  3. Je wordt per 1 juli overgeschreven naar je nieuwe vereniging, nadat Spartaan’20 goedkeuring heeft gegeven in het systeem. Staat er bij ons nog contributie of te betalen boete open, dan moet die eerst worden voldaan. Als er schuld open staat, moet de nieuwe vereniging dat aan je laten horen.

 Soccer Academy Spartaan

In samenwerking met Spartaan’20 verzorgt Soccer Academy Spartaan voetbal trainingen. De voetbalschool SASPARTAAN biedt kinderen in alle leeftijdsklassen de mogelijkheid om op kwalitatief hoog niveau vaardigheden te ontwikkelen.

De voetbalschool SASPARTAAN is de een ideale mogelijkheid om je voetbalskills te verbeteren en als voetballer te groeien, eventueel ook als je al bij Spartaan’20 of bij een andere vereniging speelt.

Deelnemers aan de voetbalschool worden niet automatisch lid van de vereniging, maar kunnen zich wel altijd melden voor deelname door een e-mail naar info@saspartaan.nl