NieuwsNieuws 2021/2022

Zondag 6 februari 2022 

Het is zo’n tweeĂ«neenhalve maand geleden dat dit artikel (om het bezoek aan thuiswedstrijden aan te prijzen) werd geschreven. Tussendoor waren er nog wel wedstrijden die niet werden aangekondigd, omdat er toch geen publiek bij mocht zijn. Nog niet alles is bij het oude, dus iedereen blijft voorzichtig, toch?

Sp5 krijgt Overmaas 6 tegenover zich. Met twee teams van de aloude concurrent in dezelfde competitie is het wel even opletten, wat je kunt verwachten. Overmaas 9 staat puntloos onderin, maar jullie hebben te maken met Overmaas 6, de koploper. Met drie achterstallige wedstrijden is de achterstand te overzien. Kunnen we al gelijk beginnen met de inhaalactie? Dat maakt het wel zo spannend.

Het Eerste ontvangt een eenheid uit Etten-Leur: Unitas’30. Het leuke is dat die club speelt aan de Concordialaan. Historici roepen dan gepassioneerd “Concordia is de naam waaronder Spartaan’20 is opgericht!” Het geeft inderdaad een broederlijk gevoel, zo’n overeenkomst. De jongere broer wil wel altijd winnen van de oudere broer, maar zo ver willen wij het natuurlijk niet laten komen.

Voor het volledige programma van zondag 21 november: zie elders op deze website
Zondag 6 februari, THUIS
12.00 Sp5 – Overmaas 6 (6e Klasse 21)
14.30
Het Eerste – Unitas’30 1 (1e klasse B)

Zondag veel succes en vooral veel plezier.