NieuwsNieuws 2021/2022

Zondag 20 maart 2022

Begin maart werd er voorzichtig geopperd dat Het Eerste misschien wel mee kon doen om een periodetitel. Die gedachten kunnen voorlopig de boom in. Door het wegvallen van ONA zijn er ongunstige veranderingen doorgevoerd. 2 i.p.v. 3 periodetitels. Periode 1 kostte ons teveel punten en Periode 2 moet nog beginnen. Wel heeft die sterke serie van 3 overwinningen ons gemoed duchtig gerustgesteld. We zijn op de ranglijst naar de middenmoot geklommen. De gevoeligste tik kreeg ons doelsaldo, doordat er ineens 11 doelpunten ‘voor’ verdwenen. Maar dat staat na de doordeweekse winst op Olympia gelukkig weer in de plus.

Het Eerste begint de 2e periode tegen Cvv Zwervers. De Capeller witblauwen (of blauwwitten?) willen zich graag verwijderen van die ene resterende degradatieplek. Spartaan’20 zou bij een 4e opeenvolgende zege misschien aan aansluiting met de top kunnen denken. Volop belangen, dus. Een goede reden om te komen, lijkt me.

En u kunt vast afspraken maken met uw sportvrienden om de Ontmoet & Groet bij de thuiswedstrijd op 3 april (thuis tegen FC Boshuizen) bij te wonen.

Voor het volledige programma van 20 maart: zie elders op deze website

20 maart, THUIS
12.00 Sp2 – SJC 2
12.00 Sp5 –
NOCKralingen 4
14.00
Het Eerste – Cvv Zwervers (1e Klasse B)

Zondag veel succes en vooral veel plezier.