NieuwsNieuws 2018/2019

Zondag 2 december 2018

ZO4 neemt het op tegen Bolnes 2, dat 3 punten meer heeft verzameld als wij. Lijkt het er nog op dat het scoren beide ploegen ongeveer even goed afgaat, met de verdediging wordt het verschil duidelijk gemaakt. Daar is Bolnes gewoon beter in. We proberen defensieve zekerheid en aanvallend vermogen wat beter op elkaar af te stemmen.

ZO2 ontvangt koploper Quick. Opvallend dat de ploegen vlak langs de Nederlandse kust het in deze reserve Hoofdklasse voor het zeggen hebben. Heeft dat – op wat voor manier dan ook – met die mooie zomer te maken? Gelukkig zitten we in de koudere dagen en dan rijst de vraag “heeft Spartaan geen mooi-weer-spelers, maar slecht-weer-spelers?”

ZO1 speelt tegen het Haagse BMT, dat eigenlijk op de plaats staat, waar wij graag zouden vertoeven: net buiten bereik van de onderste regionen en dicht genoeg bij de top, om na de winterstop mee te kunnen doen. Kunnen jullie nog vóór de winterstop het tij keren en de weg omhoog inslaan?

Zondag 2 december 2018, THUIS
12.00 ZO4 – Bolnes 2
12.00 ZO2 – Quick 2
14.00 ZO1 – BMT 1

Het wedstrijdverslag van ZO1 is doorgaans wel verzekerd, maar andere teams kunnen hun verslagen opsturen naar: w.vanderest@spartaan20.nl

Zondag veel succes en vooral veel plezier.