NieuwsNieuws 2021/2022

Zondag 1 mei 2022   

Sp3 ontvangt alsnog Pretoria voor de wedstrijd die vorige week nog moest worden uitgesteld. Ook naaste concurrent VOC kwam toen niet in actie, waardoor de bespiegelingen vooraf eigenlijk gelijk zijn aan vorige week. Zelf blijven winnen is de simpele opdracht. Dat is wellicht wat “makkelijker gezegd, dan gedaan”.

Het Eerste krijgt DHC, op bezoek. De Delftse club stond na de 1e periode al knap op de derde plaats en is in de 2e periode gedeeld koploper. Een tegenstander die het beste in ons naar boven gaat halen, dus.

Wat is het dan toch vreemd dat Spartaan’20 in twee duels tegen de rode lantaarndrager slechts 1 punt pakt, terwijl titelpretendent DHC (bij de uitwedstrijd) pas in de slotfase tegen ons gelijk kon maken.

Voor het volledige programma van 1 mei: zie elders op deze website

1 mei, THUIS

12.00 Sp3 – Pretoria 2

14.00 Het Eerste – DHC 1 

 = = = = =

Vooraankondiging proeftraining

Binnenkort komt er een oproep voor een proeftraining specifiek gericht op spelers die komend seizoen voor Spartaan’20 Onder21 uit mogen komen. De proeftraining is op zondag 8 mei 2022.

Voor de voetballer die staat te trappelen van ongeduld is hier alvast een snelkoppeling naar het inschrijfformulier. U kunt het direct gebruiken.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf_ixbCUB6A4zGGZAYoVJ0x75sAP1dWCnmF1cADlewXtnEzRQ/viewform?usp=sf_link

 = = = = =

Zondag veel succes en vooral veel plezier.