NieuwsNieuws 2021/2022

Zaterdag 9 oktober 2021

Vorige week werden er door de Spartaanelftallen meer punten weggegeven, dan gebruikelijk. Hoewel weggegeven? Sommigen verzetten zich met Spartaans elan om een dreigende nederlaag te ontlopen. Bij anderen werd die inzet in twijfel getrokken. Laten we afspreken, dat het daar komende zaterdag niet aan zal liggen. Een keer verliezen van een tegenstander die gewoon beter is overkomt iedereen wel eens, maar een Spartaan streeft altijd het best mogelijke resultaat na.

De toeschouwers, met al hun COVID-gerelateerde beperkingen, kunnen zich tussen 08.30 uur en ongeveer 17.15 uur aangenaam vermaken met de sportieve weelde op de Oldegaarde.

Blikvanger(s) van de dag

JO15-1 kon vorige week koploper FC Den Bosch niet weerstaan. Kunnen we PEC Zwolle, de nummer 2 van de ranglijst, wel achter ons laten? Speel zo vers en fruitig als jullie nieuwe sponsor (Farm Fresh Exotics) nastreeft, heren.

JO19-1 ontvangt UDI’19, dat net zijn eerste puntje binnensleepte. Zover is Spartaan nog niet gekomen. Zitten de eerste punten er zaterdag wel in voor ons? Beide minst productieve voorhoedes en beide meest gepasseerde verdedigingen tegen elkaar. Dat zal vast wel spektakel geven, maar het maakt ook de noodzaak voor een resultaat duidelijk. Aan de bak, kerels.

JO15-3 krijgt te maken met de succesvolle vrouwentak van Feyenoord. De MO16 moet op termijn de opvolgsters leveren van de Eredivisie Vrouwen die zo’n verrassende klassieker speelden. Geef de meiden de sterke tegenstand die nodig is voor een goede opleiding, mannen.

Het volledige programma van 9 oktober staat elders op de website
11.15 JO15-1 – PEC Zwolle JO15-1 (Divisie 3 A; najaar)
15.15 JO19-1 – UDI’19/CSU JO19-1 (Divisie 1 B; Najaar)
15.30 JO15-3 – Feyenoord MO16 (1e Klasse; Najaar)

Zaterdag allen veel succes en vooral veel plezier.