NieuwsNieuws 2021/2022

Zaterdag 7 mei 2022

Opnieuw slechts 4 wedstrijden en opnieuw is JO15-4 daarbij. Nu om 13.00 tegen VVOR
Zij trappen ongeveer gelijktijdig af als JO18, maar zijn natuurlijk wel eerder klaar. De punten zullen ongetwijfeld wat zwaarder bevochten moeten worden, want VVOR staat pal achter jullie op de tweede plaats.
JO15-2 trapt gelijktijdig af met JO13 en speelt tegen ’t Zand. Na alle nipte nederlagen en diverse gelijke spelen moeten de kleine mazzeltjes maar eens jullie kant op vallen. “Geluk kun je afdwingen”, zegt men wel eens. Is niet helemaal waar, maar volle inzet helpt en is een vereiste.

Blikvanger(s) van de dag
JO13-1
en Willem II willen beide klimmen op de ranglijst. De ploegen liggen dicht bij elkaar en dan bedoelen we ALLE ploegen. Een driepunter tikt dan mooi aan. De wedstrijden van de Spartaanse jeugd tegen de Tilburger Tricolores krijgen altijd hoge cijfers als het gaat om goed voetbal. Garantie voor de punten levert dat niet op. Ook hier is volle inzet en overtuiging nodig.

JO18-1 speelt de onlangs uitgestelde wedstrijd tegen RBC De Roosendalers staan onder ons in de stand. Met een overwinning blijft dat natuurlijk zo, maar zal ons tevens een plaatsje hoger op de ranglijst zetten. Ziet er toch prettiger uit, nietwaar?

Het volledige programma van 7 mei staat elders op de website
11.00 JO13-1 – Willem II JO13-1 (Divisie 4 A; Voorjaar)
13.00 JO18-1 – RBC JO18-1 (Divisie 5 F; Voorjaar)

 = = = = =

Vooraankondiging

JO15-1 staat in de Halve Finale van KNVB-beker. Op 28 mei 2022 wordt die gespeeld bij en tegen FC Den Bosch. Voor die tijd brengen wij u meer informatie, maar noteer dit vast in uw agenda!

Zaterdag allen veel succes en vooral veel plezier.