NieuwsNieuws 2021/2022

Zaterdag 26 februari 2022

De voorjaarsvakantie werd vorige week al voorbereid met een klein programma, maar komende zaterdag is het helemaal summier te noemen. Er staan, naast een drietal competitieduels, een paar oefenpotjes op de wensenlijst van de trainers. Er wordt regelmatig gevraagd, of we daar ook melding van willen maken. Nou “willen” is het probleem niet, maar voordat zo’n wedstrijd echt vaststaat veranderen er vaak aanvangstijden en tegenstanders. Vroegtijdige publicatie levert een te grote kans op misverstanden op.
Het miniprogrammaatje begint om 09.45 uur met JO9-7 tegen Besiktas.

Blikvanger(s) van de dag
JO15-1
heeft in AFC een mooie tegenstander om de voetballende kwaliteiten van zichzelf aan te scherpen. Nu promotie naar de 2e Divisie een feit is moeten jullie niet inzakken van “Pfff, dat hebben we voor elkaar”, maar de motivatie zoeken om nu al de basis te leggen voor de wachtende uitdagingen!

JO17-4 speelt in een spannende competitie, want ze staan maar twee punten achter de nummer twee, maar ook slechts twee punten boven de nummer laatst. En die nummer laatst krijgen we op bezoek, DONK. Frappant: de Gouwenaren hebben veel meer goals gescoord dan wij. Maar gelukkig hebben ze ook veel meer tegengoals moeten slikken, dus daar liggen de kansen!

Het volledige programma van 26 februari staat elders op de website
11.15 JO15-1 – AFC JO15-1 (Divisie 3 A)
11.45 JO17-4 – DONK JO17-1 (2e Klasse 06; 2e fase)

Zaterdag allen veel succes en vooral veel plezier.