NieuwsNieuws 2021/2022

Zaterdag 23 oktober 2021

Een zeer klein voetbalprogramma deze zaterdag. Maar toch verwachten we de hele dag door een grote drukte. De meerdere keren uitgestelde jubileumreĂŒnie wordt vandaag gehouden, met aangrenzende feestavond.
NB: er zit nogal een organisatie achter de reĂŒnie/feestavond. U kunt niet zomaar aan komen lopen. Deelnemers zijn op de hoogte van de noodzakelijke formaliteiten om naar binnen te mogen.

Blikvanger(s) van de dag
JO15-2 krijgt bezoek uit en van Kloetinge. We benijden de Zeeuwen niet. Het vele werk aan de A29 zal de toch al forse rit vast niet vergemakkelijken. Aan ons de taak om ze (in alle sportiviteit) ook voetballend dwars te zitten.

JO19-2 ontvangt oude bekende Smitshoek, en is nog zoekende naar de juiste combinatie van vaardigheden om mee te draaien in het Divisievoetbal. Je krijgt soms maar een paar kansen per wedstrijd. Gaat de productiviteit door volle concentratie bij het afronden toenemen? Dat zou ook defensieve problemen wel eens kunnen beperken. Succes, mannen.

JO13-1 heeft voor de tussenronde in het bekertoernooi een gecombineerde jeugdopleiding geloot. Gevolg: op de planning staat de naam “Helmond Sport”, aangevuld met het clubembleem van VVV-Venlo. Maakt het niet uit tegen wie we spelen, denkt u? Nou voor de scheidsrechter misschien wel. Die wil graag tevoren weten, hoe de clubtenue’s er uit zien, voor een goed spelverloop en om zijn eigen kleding aan te passen.

Het volledige programma van 23 oktober staat elders op de website
09.00 JO15-2 – Kloetinge JO15-1 (Divisie 6 D)
10.30 JO19-2 – Smitshoek JO19-1 (Divisie 4 D)
11.00 JO13-1 – VVV/Helmond Sport JO13-1 (Tussenronde Beker)

Zaterdag allen veel succes en vooral veel plezier.