NieuwsNieuws 2021/2022

Zaterdag 2 april 2022

Deze zaterdag meer dan 20 wedstrijden. De laatste weken vielen er (zowel uit, als thuis) steeds een paar duels af door onvolledige teams. We hopen dit weekend op een maximale uitvoering van de planningen.

Blikvanger(s) van de dag
JO14-1
ontvangt TSC, de TAVENU Sparta Combinatie, waarbij TAVENU staat voor Tot Aangenaam Vermaak En Nuttige Uitspanning. Vals spelende tegenstanders vragen hen wel eens de volledige naam uit te spreken. En als ze dan buiten adem zijn van het antwoord slaan de valsspelers toe. Maar wij gaan er voor voetballen, hoor.

JO19-1 krijgt Forum Sport op visite. De Voorburgers hebben er pas 1 wedstrijd op zitten, maar die werd wel gewonnen. Ons “A1” heeft tot dusverre 2 gelijke spelen ingebracht. Het is goed om punten te sprokkelen, maar af en toe een driepunter erbij tikt toch wel lekker aan, natuurlijk. Kunnen we daar zaterdag voor zorgen?

O21 heeft in het 140 jarige Hercules (uit Utrecht) een tegenstander wier naam (net als de onze) uit de Griekse tradities stamt. In de mythologie liet Hercules zich een keer misleiden, waardoor een minder sterke tegenstander van hem kon winnen. Hebben wij ook een plannetje? Op basis van een eerder gespeelde oefenwedstrijd tussen beide elftallen moeten we goed beslagen ten ijs komen.

JO18-1 en de amateurtak van Sparta hebben beide dikke doelcijfers, zowel in “voor”, als “tegen”-goals. Lekker doorgaan met het eerste deel van die opmerking, dus scoren. Met het tweede deel mogen jullie wat scheutiger omgaan, dus solide verdedigen. Makkelijker gezegd, dan gedaan? Wij hebben er alle vertrouwen in.

Het volledige programma van 2 april staat elders op de website
11.15 JO14-1 – TSC JO14-1 (Divisie 3 F; voorjaar)
13.00 JO19-1 – Forum sport JO19-1 (Divisie 1 B; Voorjaar)
15.45 O21 – Hercules O21 (Divisie 4 B; Voorjaar)
16.15 JO18-1 – Sparta (AV) JO18-1 (Divisie 5 F; Voorjaar)

Zaterdag allen veel succes en vooral veel plezier.