NieuwsNieuws 2021/2022

Zaterdag 12 maart 2022

Ineens weer een flink programma, precies op het moment dat de voorjaarscompetities eindelijk van start gaan. Het zegt u misschien niet zoveel, maar het betekent dat veel teams in een andere Klasse, dan wel andere Divisie uit gaan komen. Het is dus weer even zoeken, hoe de krachtsverhoudingen komen te liggen. Algemeen advies: direct beginnen met de eigen prestatie optimaal te laten verlopen, door een enorme inzet!

Blikvanger(s) van de dag
JO12-1
mag in zijn 4e competitie dit seizoen beginnen tegen het Haagse WIK (Willen is Kunnen) In de 3e Fase hebben jullie ook al eens tegen elkaar gespeeld. Het verloop van dat duel gaf over en weer wat ongelukjes, waarvan we hopen dat ze nu niet gebeuren. Die vele doelpunten over en weer mogen wel blijven.

JO14-1 ontvangt Kloetinge. De Zeeuwen zijn al gewend aan dit niveau, omdat ze daar de najaarscompetitie ook speelden. Voor ons is het, na de hoofdklasse, toch een mooie stap omhoog. Houdt rekening met een verhoging van de snelheid, zowel loopsnelheid als  handelingssnelheid. Stel je er goed op in, mannen.

O21 krijgt, na een stapje terug, het Maastrichtse MVV op bezoek. De eerste van een reeks bekende tegenstanders voor een uitdagende competitie met deelnemers die hogerop willen. Jullie weten als geen ander dat het aloude gezegde “een goed begin is het halve werk” slechts geldt bij een goed vervolg. Werken aan een goede start en een goed vervolg, dus.

Het volledige programma van 12 maart staat elders op de website
11.00 JO14-1 – Kloetinge JO14-1 (Divisie 3 F; Voorjaar)
13.00 JO12-1 – WIK JO12-1 (Hoofdklasse G; 4e Fase; Voorjaar)
15.45 O21 – MVV O21 (Divisie 4 B)

Zaterdag allen veel succes en vooral veel plezier.