We zijn weer gestart, eerst enkele bekerrondes en vanaf 23 september competitiewedstrijden voor alle teams. Van diverse teams wordt iedere week een verslag aangeleverd, geschreven door de leider/coach of een enthousiaste ouder / supporter. Maar dat kan nog veel beter! We zouden graag van nog meer teams een wedstrijdverslag willen ontvangen, eventueel met een foto erbij. Want het is natuurlijk heel leuk voor zowel de spelers zelf als voor geĂŻnteresseerden die niet alle wedstrijden zien om een verslag te kunnen lezen over de prestaties. Het verslag komt dan op de teampagina en ook onder de knop Wedstrijdverslagen. Bovendien komt zo’n verslag dan vanuit de website rechtstreeks op de facebookpagina Spartaan20. Kortom: een oproep aan alle leiders om over de wedstrijd van hun team wekelijks iets te schrijven of dat vragen te doen aan bijvoorbeeld een enthousiaste ouder!

Er zijn een paar spelregels voor zo’n verslag: geen grof taalgebruik, geen beschuldigingen aan tegenstanders en/of scheidsrechters. De redactie leest eerst elk verslag en past het zo nodig aan op taal- en spelfouten.

Stuur uw verslag naar wedstrijdverslag@spartaan20.nl

En ook een teamfoto is welkom, die zetten we er dan ook bij op te teampagina. Stuur een teamfoto naar teamfoto@spartaan20.nl

Help onze website nog leuker te maken!