NieuwsNieuws 2021/2022Nieuws 2022/2023

Nieuwe bestuurssamenstelling

Het bestuur van Spartaan’20 ondergaat, als we dat zo mogen noemen, een behoorlijke verbouwing.

In mei jl. kon al worden gemeld dat Mirjam van Bergen (voor kantinezaken) en Ronnie Silvis (voor senior- en selectiezaken) toetreden tot het bestuur. Zij draaien intussen al volop mee in het bestuur.

Voor aftredend voorzitter Leandro Lopes is gezocht naar een waardig opvolger. Het bestuur meent deze te hebben gevonden met de kandidatuur van Cerano Bakker. Cerano heeft als voormalig bestuurder van district West-2 en als voormalig ledenraadslid van de KNVB veel ervaring Ă©n kent onze vereniging uitstekend door veelvuldig bezoek en een familieband. We zijn zeer verheugd dat hij de zware functie van voorzitter in onze vereniging wil gaan uitoefenen.

Oud-bestuurslid Dingeman Ooms zal, met een eerdere tienjarige ervaring als stevige bagage, opnieuw aantreden in het bestuur, in de functie vice-voorzitter.

Voorts zal een nieuwe penningmeester aantreden: Patrick Molenaar, oud-1e elftalspeler en al vele jaren achter de schermen de man van de contributie-administratie, gaat deze functie overnemen van Rob Michielsen, die overigens wel actief blijft in de financiële commissie.

De huidige bestuursleden Lesley Bakboord (secretaris) en Michel Spierings (jeugdzaken) blijven op hun post.

Leandro Lopes, Rob Michielsen, Jan Akkerman en Hans Spierings zullen terugtreden uit het bestuur.

Het vernieuwde bestuur wordt officieel benoemd en geĂŻnstalleerd op een Buitengewone Algemene Ledenvergadering op woensdag 7 september 2022.