NieuwsNieuws 2021/2022

De competitie voor onze hoofdmacht ligt stil, een vervroegde winterstop door de corona maatregelen. We hopen natuurlijk dat zo snel mogelijk in januari weer mag worden gevoetbald. Voorlopig gaan we maar uit van ergens eind januari 2022.

Het betekent niet dat de selectie stil zit. Integendeel, begin januari start de serieuze voorbereiding op het restant (nou ja, nog 18 wedstrijden!) van het seizoen, met een trainingskamp in het Spaanse Torremolinos.

Onze hoofdtrainer Omar Khan verbleef de voorbije jaren in de winter ook met zijn eerdere clubs in Spanje. Ook met Nieuwerkerk en Alexandria’66 koos Omar ervoor om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft in Marbella en de afgelopen jaren zette hij dit voort met onze selectie. ”Een prachtige plek waar ik graag kom met mijn team. Wij boekten dit bij Hestia trainingskampen en dit was altijd prima verzorgd. Ik kan iedere club aanraden om een trainingskamp naar Marbella te boeken”.

In het voortraject werd er echter gekozen om eens te onderzoeken of er ook andere leuke plekken zijn om met Spartaan’20 naar toe te gaan. Met de staf en bestuurslid Technische zaken Jan Akkerman werd gekozen om de mogelijkheden in en om Torremolinos te bekijken. ”Marbella is top, maar na enkele jaren wil je ook wel een keer iets anders. Marbella ligt toch iets verder van Malaga af en wij vonden het leuk om ook daar eens een avond door te brengen”, zegt Jan Akkerman.

De selectie van Spartaan’20 zal via het bedrijf Trainingskampen.nl van 12 tot en met 16 januari op ‘all inclusive’ basis verblijven in een 4* sterren hotel in Torremolinos. ”Wij gaan uiteraard stevig trainen, een wedstrijd spelen en nog een leuke activiteit boeken. Wij houden van een lekker druk programma maar zullen uiteraard ook tijd in ruimen voor veel gezelligheid. Het is altijd een ideaal kamp om ook te werken aan de teambuilding!”, aldus Omar en Jan.

En oh ja, ook voor dat het zo ver is, doet onze selectie nog best wat:

zaterdag 11 december: Capelle – Spartaan’20  12.30 uur

zaterdag 18 december: Spartaan’20 – FC Dordrecht O21  13.15 uur