NieuwsNieuws 2017/2018

Zondag 25 maart

ZO3 krijgt het eerste van Oud-Beijerland op bezoek. Na de fors uitgevallen nederlaag vorige week opnieuw de kans om een medemiddenmoter (hiervan 3x woordwaarde bij wordfeud levert meer punten op dan een overwinning) tot overgave te dwingen.

ZO2 gaat naar de Capeller Zwervers. Een fikse horde in de voortgaande race met Antibarbari om het kampioenschap in de reserve 1e Klasse B. Een flinke aanloop, een stevige afsprong en een technisch perfecte landing gewenst voor deze horde, mannen. Supporters kunnen hun steun leveren bij:
Sportpark Couwenhoek
Couwenhoekseweg 1
2904 XZ Capelle aan den IJssel

ZO1 gaat op bezoek bij VOC. Hun prachtige complex in de aanvliegroute naar vliegveld Zestienhoven (okay, Rotterdam The Hague Airport) leverde onze grensrechters (okay, assistent scheidsrechters) wel eens problemen op. Staken ze hun vlag omhoog voor buitenspel en dan draaide een piloot zijn vliegtuig bij, omdat hij een sein vanaf de grond meende te zien.
In die ambiance moet Spartaan’20 proberen een behoorlijk resultaat te behalen (okay, gewoon winnen, joh). Wilt u erbij zijn? Kom dan naar:
Sportpark VOC
Hazelaarweg 7
3053 PM Rotterdam

Zondag 25 maart
12.00 ZO3 – Oud-Beijerland 1
12.00 cvv Zwervers 2 – ZO2
14.00 VOC 1 – ZO1

Het wedstrijdverslag van ZO1 is wel verzekerd, maar andere teams kunnen hun verslagen opsturen naar: w.vanderest@spartaan20.nl

Zondag veel succes en vooral veel plezier.