NieuwsNieuws 2021/2022

Nieuwe sponsor O15-1

Met trots kunnen we melden dat Farm Fresh Exotics vanaf nu twee jaar op het shirt prijkt van de JO15-1.
Dit team, waar weer grote talenten in spelen, heeft intussen de eerste wedstrijden gespeeld.
O15-1 spelend in de 3e divisie landelijk BVO afdeling.

Afgelopen zaterdag voor de wedstrijd Spartaan’20 o15-1  tegen Willem 2 o15-1 was de officiĂ«le ondertekening. De jeugdvoorzitter Michel Spierings en bestuurslid Jan Akkerman ontvingen de eigenaar van Farm Fresh Exotics in de bestuurskamer.

 

Wie is nu eigenlijk Farm Fresh Exotics?

Een ervaren verkooporganisatie die samenwerkt met een wereldwijd netwerk van 35 toegewijde boeren die een grote verscheidenheid aan exotische groenten en fruit telen op een oppervlakte van meer dan 6500 hectare. Door de intense samenwerking met onze boeren zijn we in staat om de volledige productieketen te beheersen en betrouwbare levering, kostenefficiëntie, op maat gemaakte verpakkingen en groenten en fruit van hoge kwaliteit te bieden.

We zijn een jong bedrijf opgericht in 2020, maar als team hebben we meer dan 40 jaar uitgebreide kennis en werkervaring in de huidige dynamische omgeving.
We hebben een brede en diepe expertise opgebouwd in de groente- en fruitsector door te leveren aan verschillende supermarktketens, groothandels, foodservices en gastronomie in heel Europa.
We blijven toegewijd om in de voorhoede te blijven van onze zakelijke en voedseltrends, zodat we kunnen anticiperen op de eisen van de klant en aan de vraag kunnen voldoen waar deze zich ook voordoet.
We zijn gepassioneerd over wat we doen, de diensten die we leveren   en de   knowhow die we bieden om onze klanten en boeren te helpen hun bedrijven succesvol en sterker te maken, omdat hun succes ons succes is!

Voor meer informatie kijk op de site http://farm–fresh–exotics-com

Namens het bestuur en spelers bedankt voor uw ondersteuning.