NieuwsNieuws 2021/2022

Spartaan’2030

Spartaan’2030, wat betekent dat nu weer, vraagt u zich af


De vereniging kijkt altijd vooruit: wat is goed, wat kan beter, hoe ziet de vereniging er over vijf ĂĄ tien jaar uit?

Naast werk op de kortere termijn waarmee velen dagelijks bezig zijn, moet je als bestuur ook regelmatig stilstaan bij de wensen, ontwikkelingen en plannen op de wat langere termijn.

 Afgelopen vrijdag 6 mei hebben we onder leiding van dagvoorzitter Eric Gudde (oud-directeur Feyenoord en KNVB) met 25 Spartanen besproken en bediscussieerd welke vraagstukken de komende tijd om een antwoord vragen.

Verbetering van de organisatie, meer diversiteit in commissies, verbreding van het voetbalaanbod, betere communicatie, wensen voor de accommodatie, de juiste verhouding tussen ‘prestatie’ en ‘recreatie’ en nog veel andere punten kwamen voorbij.

We hebben in vijf uur tijd natuurlijk niet alle antwoorden hierop gevonden, maar wel een eerste aanzet gemaakt voor een beleidsplan Spartaan’2030.

 Dank allereerst aan de 25 aanwezigen: leiders, trainers, ouders, commissie- en bestuursleden. Er waren meer mensen uitgenodigd, een aantal kon helaas niet. Maar wil je meedoen, die kans komt echt nog! Het bestuur bereidt de komende tijd de verdere uitwerking in kleinere groepjes voor en zal daarna opnieuw Spartanen om de tafel vragen.

Voel jij je ook geroepen om mee te doen? Meld je aan, bij een van de bestuursleden of nog simpeler via info@spartaan20.nl

Doe mee met de toekomstbepaling van uw, jouw, onze vereniging!