NieuwsNieuws 2021/2022

Soccer Academy Spartaan

De Soccer Academy Spartaan, bij iedereen intussen bekend als “SAS”, gaat vanaf vrijdag 10 september, volgende week, weer beginnen op onze accommodatie.

SAS is een zelfstandige voetbalschool, die op topniveau clinics en techniektrainingen geeft.
‘Top’ vooral omdat SAS werkt met ervaren jeugdtrainers Ă©n getalenteerde jonge, aankomende  trainers die bij verschillende clubs waaronder Spartaan’20 hun enorme kunde hebben bewezen.

‘Top’ ook omdat de individuele aandacht voor de deelnemers net even wat meer is dan op een ‘gewone’ voetbaltraining: per vier tot maximaal zes deelnemers is een trainer beschikbaar!

Deelname
Deelnemers hoeven geen lid te zijn van Spartaan’20 of van een andere club. Dat mag natuurlijk wel voor wie wat extra’s wil leren! En het helpt zeker ook. Mede dankzij het extra werken aan vaardigheden op de SAS zijn al veel talenten via Spartaan’20 en langs andere wegen in beeld gekomen en geslaagd bij Betaald Voetbal Organisaties.

En ook Spartaan’20 is trots op de al jaren bestaande samenwerking: het levert nog betere spelers op!

GeĂŻnteresseerd in SAS?
Een clinic-periode bestaat uit 10 weken, plus 1x gratis. Het kan op woensdagmiddag, vrijdagavond en zondagochtend. De clinics beginnen op de vrijdag, zondag en woensdag respectievelijk 10, 12 en 15 september. Er is nog ruimte om mee te doen.

Leeftijd?
Iedereen van 4,5 tot 14 jaar is welkom.

De kosten?
Voor 150 euro, word je 3 maanden lid. Wil je langer deelnemen dan wordt het goedkoper.

Aanbieding
Voor Spartaan’20 leden is er nu de speciale aanbieding op woensdagmiddag voor € 125,- (exclusief kleding) voor 3 maanden.

Informatie en aanmelden
Informatie ziet u via www.SASpartaan.nl
Aanmelden op dezelfde site. Doorklikken naar pagina Inschrijven