NieuwsNieuws 2021/2022

Het aanstaande seizoen 2022-2023 wordt een heel bijzonder seizoen: Spartaan’20 1 start zijn eerste voetbaljaar in de zaterdagcompetitie, in de 1e Klasse.

Er gaat een aantal spelers weg van de huidige selectie, dat vinden wij natuurlijk altijd jammer. Wie weet zijn er nog enkele die zich bedenken. Het kan zolang je geen officiĂ«le wedstrijd hebt gespeeld. Het was afgelopen seizoen een hele fijne groep die het goed met elkaar kon vinden, dus denk er nog eens over…!

Gelukkig komen er natuurlijk ook weer nieuwe gezichten bij, die graag het mooie traditionele zwarte shirt verdedigen. llen:

Mohamed el Elyakoubi, 25 jaar, aanvallende middenvelder / voorhoedespeler, die van vv Hillegersberg komt, stelden wij eerder al voor. Ook Luis Baldeh, 23 jaar, een aanvallende speler, noemden we al eerder.

Nieuwe namen zijn:

Migael Essajas, doelman die van SVS Capelle komt. Quoot van hem: “Ik wil mijn oud teamgenoten, de stafleden, vrijwilligers en iedereen die SVS een warm hart toe draagt bedanken. Zij hebben mij geholpen in de groei die ik de afgelopen jaren heb doorgemaakt. Ik ben blij met de overstap naar Spartaan’20 en hoop bij te dragen aan het sportieve succes van de club”.

Gianni Szepan Afele : 21-jarige lange, talentvolle keeper die over komt van Den Hoorn O23. Hij is net een jaar in Nederland vanuit Duitsland voor studie.

Chrichantly Job : een middenvelder met Spartaan’20 verleden die in de jeugd naar Sparta R ging en daarna naar Dordrecht. Heeft de laatste seizoenen bij Rijsoord gespeeld en komt terug naar zijn oude club om de concurrentie aan te gaan.

Ilyas Chouaibi : Deze ervaren middenvelder die op meerdere posities uit de voeten kan, heeft vroeger bij FC Dordrecht, RKC Waalwijk gespeeld, vervolgens op zondag bij Leonidas in het eerste en komt nu over van Neptunus-Schiebroek. We hopen dat hij zijn ervaring kan overbrengen op de jongere talenten.

Eren Yildizturan : Eren komt over van FC IJsselmonde en is opgeleid in Zeeland bij JVOZ. Heeft onder andere bij Jong FC Dordrecht en Leonidas gespeeld. Eren is een balvaste speler die hoopt ook zijn goals mee te pikken bij Spartaan’20.

Uit onze eigen Onder-21 stromen in ieder geval door Aroen Orie, Mikail el Mahdioui en Nabil Ahmed.

Van de huidige selectie zien we in ieder geval terug in het nieuwe seizoen: Junior Ashu, Diego Liefden, Osman Tozlu, Sany Ayeva, Yasar Cavdar, Manzenza Quiavuazoa, Coen Laurens, Enes Ozturk en Desmond Asare.

Een laatste update volgt wellicht nog.