NieuwsNieuws 2021/2022

We kunnen met z’n allen een mooi geldbedrag verdienen, waarmee we voor de jeugd weer vele mooie extra dingen kunnen doen: de spaaractie van PLUS “Spaar je club gezond” ! We strijden met vier andere verenigingen om 10.000 euro, die wordt verdeeld door PLUS Both aan de Schere 4-6 in Zuidwijk. Deze week hebben we de leiding genomen in het tussenklassement. Help mee om te zorgen dat het grootste deel van de koek voor onze club wordt, spaar mee tot 13 november!

Vanaf nu t/m zaterdag 13 november 2021 ontvangen klanten van de PLUS een sponsorpunt bij elke 10 euro aan boodschappen en bij geselecteerde actieproducten. Op de actiesite plus.nl/sponsorpunten kan je de sponsorpunten schenken aan Spartaan’20. Nog simpeler: lever de vouchers in aan de bar in de kantine en wij zorgen dat de punten worden verwerkt.

Oh ja, koop je in een andere PLUS winkel, ook die punten kan je aan je eigen club geven. Dus heb je opa’s en oma’s of andere familieleden of buren/vrienden: vraag ze naar de PLUS punten en laat ze aan Spartaan’20 schenken!