6-2-2016 Oude Maas uit

Deze week de moeilijke uitwedstrijd bij Oude Maas voor de mannen van F7. Spartaan gaat er gelijk voor en laat zien dat ze voor de winst komen. Binnen 10 seconden gaat een inzet van Jay rakelings voorlangs na een mooie assist van Marcus.Tegen de verhouding in scoort oude Maas daarna 1-0 uit een corner. Spartaan zit niet bij de pakken neer en kort na de 1-0 stuurt Thomas Marcus de diepte in en die rondt het na een mooie dribbel fraai af 1-1!

Marcus heeft de smaak te pakken en is ongrijpbaar voor de verdedigers van Oude Maas. Na een mooie solo scoort hij weer; 1-2! Kort daarna een grote kans voor Oude Maas; net naast gelukkig.

Het is een heerlijke open wedstrijd en het golft op en neer in deze fase. Marcus wordt weer in stelling gebracht en knalt keihard op de lat. Zonde! Daarna volgt er een grote kans voor Oude Maas maar Omer red met een prachtige save! Spartaan is toch echt wel de betere ploeg en de druk houdt aan. Na een goeie combinatie knalt Jim de bal onhoudbaar in de bovenhoek; 1-3! Dan is daar een grote kans voor Oude Maas maar door fantastisch verdedigen van Troy en Kishna gelukkig geen goal.

Kort daarna gaat Spartaan met drie man op een verdediger af. De aanval wordt na een fraaie actie weer afgerond door Marcus. 1-4! Dan volgen er 2 corners voor Oude Maas. De eerste wordt nog weggewerkt, maar bij de tweede is het wel raak 2-4. Kort daarna maakt Spartaan er 2-5 van met een prachtig afstandsschot van Jim. Liano en Bryce heersen weer ouderwets op het middenveld vandaag en laten de tegenstanders kansloos.

Spartaan voert de druk op en gaat op zoek naar de genadeklap voor Oude Maas. Die komt er ook snel. Na een mooie actie vanaf links van Jim schiet hij de bal strak in de korte hoek 2-6! Daarna probeert Oude Maas weer wat terug te doen met een afstandsschot. Maar Omer laat zich niet verassen, strekt zijn lichaam, en werkt de bal over de achterlijn. Daarna mag Jim twee corners nemen voor Spartaan. De tweede vliegt er direct in 2-7! Het is nu echt over en uit voor Oude Maas. Daarna volgt een mooie vrije trap van Marcus die gepakt wordt door de keeper van Oude Maas. Kishna schiet de rebound daarna over het doel. Het blijft 2-7.

Er volgt hierna nog een uitbraak van Oude Maas 3-7. We zijn al ver in blessuretijd als Oude Maas er ook nog 4-7 van maakt. Dan fluit de scheids af. Spartaan pakt de dik verdiende overwinning en behoud de koppositie! Goed werk mannen!

??????????????