NieuwsNieuws 2018/2019

Met nog twee wedstrijden te gaan in deze voetbaljaargang, waarin het 1e op een keurige middenmoot-plek gaat eindigen en het 2e nog een puntje nodig lijkt te hebben om zich mooi te handhaven op het hoogste reserve-niveau, is de blik van de technische staf ook al enige tijd gericht op het komende seizoen en worden de gesprekken met spelers gevoerd.

Eerder kon al worden gemeld dat Shayron Curiel, Rowendey Schoop, Shelton Wijngaarde, Jörgen Gomes, Batuhan Saglam, Enes Ozturk, Swendly Albertus, Xavier Akinrinbola, Giovanni de Man, Poya Maleki Seifar en Waylon Kampwart hun ja-woord gaven het komende seizoen bij ons te blijven. Ook de (terug)komst van Shanon Koetsier werd al gemeld.

Intussen hebben nu ook Tayfun Karaca, Osman Tozlu, Alihan Ulusoy, Joël Nascimento, Hans Kapata en Melivai Krolis ingestemd met een langer verblijf in de Spartaanse selectie.

En uiteraard vinden ook gesprekken plaats met onze O19-spelers. Het is mooi om te mogen melden dat Nathan Bernadina, Selahattin Aslan, Dion Hooi en Raygivano Dompig, die allen al minuten mochten maken in het 1e, volgend seizoen willen gaan voor hun kans in onze hoofdmacht.