NieuwsNieuws 2021/2022

De wedstrijden voor het Eerste volgen elkaar nu in hoog tempo op. Vanavond moest in Gouda worden aangetreden tegen Olympia, een tegenstander die voor de winter in de beker nog met 4-2 was geklopt.

Trainers Omar Khan en Jerrol Neral en de medische staf hebben hun handen vol om de ploeg steeds fit aan de start te krijgen met dit drukke programma. Ze slagen daar goed in, want ook in Gouda was Spartaan’20 de bovenliggende partij met een prima resultaat aan het einde.

Spartaan’20 startte goed en stond binnen enkele minuten op 0-1. Xavier Akinrinbola toonde zijn kwaliteiten en krulde de bal prachtig binnen. De vreugde was van korte duur, want enkele minuten later lag de gelijkmaker in het net. Na 20 minuten nam Spartaan’20 opnieuw de leiding, Diego Liefden kopte binnen.

Na de rust werd de wedstrijd goed gecontroleerd, hoewel de gastheren met hun gevaarlijkste aanvaller enkele malen dreigend aandrongen. Pas in blessuretijd viel de beslissing. Het was Talib Azaroiali die aan alle Spartaanse onzekerheid een einde maakte en de 1-3 op het bord bracht.

Komende zondag 20 maart ontvangen we CVV Zwervers Capelle, aanvang 14.00 uur. Als die wedstrijd ook wordt gewonnen, gaan we nog meedoen bovenin… We rekenen op veel supporters, kom onze mannen steunen!