NieuwsNieuws 2021/2022

Vertraagd door de corona-onderbrekingen, maar O15-1 liet zich niet tegenhouden in een topprestatie!

Met nog Ă©Ă©n wedstrijd te gaan in de sterke Landelijk Divisie 3A wist het team van trainers Roy Bosschaart en Oussama Bekkaoui in ieder geval beslag te leggen op de tweede plaats op de ranglijst, met een punt achterstand op Go Ahead Eagles. Dit dankzij een zwaar bevochten 3-2 zege in het verre Sittard tegen Fortuna. Een hele rits BVO’s werd achter ons gelaten: FC Den Bosch, Willem II, NEC, PEC Zwolle en Fortuna Sittard moesten allemaal buigen voor onze talenten.

Dankzij dit resultaat staat promotie vast naar Divisie 2, waarin de komende maanden onder andere gaat worden gespeeld tegen de O15 van clubs als FC Twente, Heerenveen en De Graafschap.

Wat het feestje in de kantine, onder het genot van een lekkere maaltijd, extra leuk maakte: NAC Breda speler Jethro Mashart was te gast in de kantine en juist hij vertrok in 2014 als toenmalig O15-talent naar Breda, nadat hij vanaf de ‘F-jes’ zeven jaar was opgeleid bij ons. Hij is nu 21 en doorgebroken in Breda, speelde dit seizoen als linkerverdediger 19 van de 25 wedstrijden in NAC-1. Wie weet, treedt een aantal van de huidige talenten in zijn voetsporen! Jethro kwam vandaag zijn ingelijste NAC shirt zelf ophangen in de eregalerij in de kantine.