NieuwsNieuws 2023/2024

deze nieuwsbrief van het bestuur is ook per e-mail aan alle leden en donateurs gezonden

1 september 2023

Beste leden, ouders, supporters, relaties,

Het voetbalseizoen 2023/2024 is gestart! Allereerst een hartelijk welkom aan alle nieuwe leden! Altijd jammer dat er spelers weggaan, fijn dat er ook weer nieuwe gezichten voor in de plaats komen. Of je nu in een hoger of lager team gaat spelen: maakt niet uit, we wensen iedereen veel plezier in onze vereniging.

De afgelopen weken stonden in het teken van de voorbereiding: trainingen en oefenwedstrijden. Nu gaat het seizoen echt beginnen, met voor de meeste teams eerst bekerwedstrijden. Enkele landelijke teams hebben die al gehad en starten nu met de competitie. Vijf seniorenteams en liefst 650 jeugdleden gaan weer voetballen. Op de website www.spartaan20.nl elke week een voorbeschouwend nieuwsbericht, geschreven door Willem van der Est. En natuurlijk is het programma per team op te zoeken.

Parkeren

Het is vanaf nu ook op zaterdag weer topdrukte aan de Oldegaarde. Wij vragen van iedereen enige discipline met betrekking tot het parkeren. Denk aan de veiligheid en hulpdiensten: NIET de entree blokkeren! En zet u de auto in de tegenoverliggende woonwijk, zet hem dan fatsoenlijk neer. Enkele tientallen meters lopen desnoods moet toch geen probleem zijn.

Contributie op tijd betalen

Voor de contributie-inning werken wij samen met NIKKI. Dit bedrijf verzorgt voor ons de complete contributie-administratie. Enkele weken geleden heeft u een e-mail met factuur ontvangen. Hopelijk heeft u deze intussen betaald. Nog niet gedaan? Doe het dan snel. U heeft de keuze tussen betalen in Ă©Ă©n keer of in termijnen. Als u betaalt in termijnen, worden tevens administratiekosten berekend. In de e-mail zit de link voor een iDEAL-betaalopdracht. Geen e-mail gezien? Kijk ook in de spam-box of neem contact op met spartaan20@nikki.nl

Vrijwilligers, dé pijler onder de vereniging

We zijn dankbaar dat we mogen rekenen op de enorme inzet van heel veel vrijwilligers. Van enkele uren bardienst per maand tot en met tientallen uren administratief en terrein-werk per week: het maakt niet uit wat je doet, maar dĂĄt je meehelpt is van het allergrootste belang voor het gezond kunnen voortbestaan van onze vereniging. We rekenen ook dit seizoen weer op jou, op u. En er is altijd wat te doen voor nieuwe vrijwilligers: stuur een mail naar vrijwilliger@spartaan20.nl en ga meehelpen!

Wedstrijdsecretariaat

Over vrijwilligers gesproken: Nico Bruens stopt na 15 jaar als wedstrijdsecretaris. Ben van Velzen gaat zijn taken overnemen, waarbij hij overigens blijft worden geassisteerd door onze ervaren krachten Saskia van den Heuvel, Alex Steeman, Willem van der Est en Peter Ottervanger.

Nieuwe hoofdsponsor Eerste elftal: Smeets Ferry

We verwelkomen dit seizoen een nieuwe hoofdsponsor: Smeets Ferry, de vermaarde transportonderneming van onze vroegere doelman Laurens Smeets. U heeft ze vast vaak op de weg gezien, de rode vrachtwagens. Bij Smeets gaat technologie hand in hand met professionaliteit, betrokkenheid en milieubewustzijn. Door het gebruik van vooruitstrevende technieken, goed opgeleide chauffeurs en het modernste materieel loopt het bedrijf voorop in logistiek, transport, expeditie- en ferry-verkeer. En Smeets maakt het verschil als het om duurzaamheid gaat.  Allemaal waarden die ons ook als vereniging zeer aanspreken, hetgeen ons extra blij maakt over deze verbintenis.

Vernieuwde verlichting op de velden

Technische gebreken Ă©n enkele klachten uit de wijk over slecht afgestelde lampen hebben er toe geleid dat de LED-verlichting wordt vernieuwd. Zo kan er straks optimaal worden gespeeld en getraind zonder overlast voor omwonenden.

Statiegeld

Statiegeld op petflessen was er al, nu geldt dit ook voor blikjes. Gooi flesjes en blikjes in de speciale bakken hiervoor!

Seizoen 2023/2024: terrein terug te winnen door het Eerste elftal

De overstap naar de zaterdagcompetitie beviel ons vorig jaar goed, behalve natuurlijk de dramatische afloop met degradatie naar de 2e klasse. Selectie en staf zijn klaar voor het nieuwe seizoen en gaan uiteraard voor de prijzen. We hebben er alle vertrouwen in dat de vernieuwde groep samen met de technische staf er voor gaat zorgen dat het verloren gegane terrein snel weer wordt heroverd!

Ten slotte: onze website blijft natuurlijk een belangrijke informatiebron! www.spartaan20.nl

In het vorige seizoen trad een bijna compleet nieuw bestuur aan, dat veel heeft geleerd en dat we nu vooral in de praktijk gaan brengen.

Ik wens iedereen een sportief en succesvol seizoen. Draag onze club altijd met waardigheid uit!

Namens het bestuur van Spartaan’20,

Cerano Bakker, voorzitter

 

PS, onze accommodatie is al vele jaren ‘rookvrij’ en dat houden we natuurlijk zo. Dank voor uw medewerking!