NieuwsNieuws 2021/2022

NIEUWE SHIRTSPONSOR

 

Hoewel, nieuw? Sinds februari 2020 ondersteunen ze onze jeugd al, dit jaar de JO17-1 en JO18-1.

Vanaf vandaag 26-9-2021 staat er tevens “Ruwe Diamant Award” op de shirts van Het Eerste van Spartaan’20. Ruwe Diamant Award is opgericht door Reggery Gravenbeek.

Informatie:
Reggery is een voormalig (jeugd)speler van de club. Onder trainer Brian Roquas was hij speler van het zaterdag eerste elftal. Door een zware knieblessure moest hij helaas stoppen met voetbal. Spartaan’20 heeft een warme plek in zijn hart. Ruwe Diamant Award is ook shirtsponsor van JO17-1 en JO18-1.

Informatie van zijn website: Home – Ruwe Diamant Award

Over Ruwe Diamant Award
Filmmaker Reggery Gravenbeek komt in de wijken van Rotterdam-Zuid regelmatig jongeren tegen die talent hebben op het gebied van kunst en cultuur. Sommige vinden hun weg, maar een grote groep heeft een duwtje in de rug nodig. Vaak lukt het niet om hun talent verder te ontwikkelen, omdat zij niet de juiste connecties en financiële steun hebben.

De Ruwe Diamant Award is een nieuwe gelegenheid voor deze jongeren om hun ambitie op cultureel gebied na te streven. Door middel van net dat beetje extra hulp en financiële steun kunnen zij dit realiseren.

Om een platform te bieden waarbij talenten en lokale partijen bij elkaar komen, heeft Reggery Gravenbeek in samenwerking met Cultuur Concreet gekozen voor een Awardshow. De voorafgaande campagne is bedoeld om talenten boven tafel te krijgen, waarna zij strijden voor de Ruwe Diamant Award en een geldbedrag van €1.000,- .