NieuwsNieuws 2021/2022

Het bestuur ondergaat de komende tijd enkele veranderingen. Allereerst zijn we verheugd dat per direct voor Kantinezaken weer een bestuursvertegenwoordiger beschikbaar is: Mirjam van Bergen, al enige tijd lid van de kantinecommissie, treedt per direct toe tot het bestuur.

Voorts heeft Jan Akkerman aangekondigd na dit seizoen een punt te zetten achter zijn bestuursfunctie; voor zijn portefeuille senior-/selectiezaken is intussen Ronnie Silvis, oud 1e elftalkeeper en al geruime tijd keeperstrainer, bereid gevonden als opvolger.

De benoeming van Mirjam en Ronnie als bestuursleden gebeurt officieel in de eerstvolgende ledenvergadering na de zomer, maar zij zullen uiteraard vanaf nu gaan meedraaien.

In februari jl. heeft voorzitter Leandro Lopes aangekondigd na het seizoen te stoppen als voorzitter. Het bestuur beraadt zich over wie Leandro straks zal gaan opvolgen, tot die tijd zal Hans Spierings de voorzittersfunctie waarnemen.

En ten slotte: een adviesgroep bestaande uit Dik van Zevenhuijzen, Dingeman Ooms en Ed Goverde verleent de komende tijd ook de nodige ondersteuning in bestuurstaken.