NieuwsNieuws 2021/2022

Het 1e elftal is de oefencampagne prima gestart.

Afgelopen zaterdag werd in de eerste wedstrijd zaterdag-tweedeklasser Sparta overtuigend met 3-0 geklopt. Vooral in de eerste helft goed spel, kritische noot was het afronden want de 2 en 3-0 lieten lang op zich wachten.

Dinsdagavond volgde de eerste wedstrijd in het toernooi om de Lex Jeroense-cup bij en tegen Alexandria’66. Ook nu startte onze hoofdmacht, waarin veel uit O21 doorgestroomd talent, met snel en aanvallend spel, binnen het half uur stond er 3-0 op het bord. Direct na de rust was men niet helemaal bij de les en stond Alexandria binnen enkele minuten op 2-3. Het kreeg zelfs kansen op de gelijkmaker. Daarna pakten onze mannen het initiatief weer en leidde dit tot de 2-5 overwinning.

Zaterdag, 21 augustus 2021, aanvang 15:00 uur: