CoronaLaatste nieuwsNieuws 2021/2022

Vanaf 25 september 2021 heeft iedereen van 13 jaar en ouder een coronatoegangsbewijs (CTB) nodig voor het betreden van (een gedeelte van) de sportkantine.

N.a.v. de meest recente ontwikkelingen voegen wij het volgende toe, 

Publiek is, helaas, niet meer welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die  functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhouds-professionals en andere vrijwilligers.
Tekst aanpassing:
De sportkantine is ook geopend voor publiek dat niet functioneel bij de wedstrijden is betrokken, maar zij moeten na ontvangst van de bestelling weer buiten de omheining om het bestelde te consumeren.

–  het afhalen van eten/drinken in de kantine mag zonder CTB, maar met mondkapje
 –  indien u een CTB heeft mag u gebruik maken van zitplaatsen in de kantine.
 –  de kantine sluit uiterlijk om 20.00 uur.
 –  de looproute zal duidelijk worden aangegeven.
 –  vanaf woensdag 17 november zijn we weer open, indien we vrijwilligers hebben

Deze regels blijven voorlopig tot 4 december 2021 van kracht.

Daarnaast blijven de basisregels super belangrijk: handen wassen, anderhalve meter afstand en bij klachten thuisblijven!

Het zijn strenge maatregelen die we moeten volgen, maar wij zijn blij dat we op die manier kunnen trainen, voetballen en de kantine open kunnen houden.

De gezondheid van iedereen gaat boven alles en daarom zijn deze maatregelen noodzakelijk.

Wij vertrouwen op ieders begrip en medewerking.

Sportieve groet van het Bestuur.

Disclaimer. Wij hebben in dit artikel zo goed mogelijk de geldende instructies van de (demissionaire) regering verwerkt. Mocht er iets onduidelijk zijn? Zie dat a.u.b. niet als een vrijbrief om naar eigen believen te handelen. Stem uw acties af in de geest van de instructies en in het belang van ieders gezondheid.