JubileumnieuwsNieuwsNieuws 2021/2022

 

 

Beste (oud-)Spartaan,

Nog ruim twee weken en dan is het zo ver: we gaan alsnog een stukje van ons 100 jarig feest echt vieren! Op zaterdag 23 oktober vanaf 16.00 uur gaat het los. Er zijn vele honderden aanmeldingen voor zowel de reĂŒnie als de feestavond. Veel reĂŒnisten hebben opgegeven ook de feestavond te willen meemaken en voor de feestavond apart heeft zich een groot aantal huidige Spartanen/ouders opgegeven. Dat wordt echt een mooie mix, want reĂŒnie en feestavond (met DJ en live muziek) lopen vanaf ca 19.30 uur in elkaar over. Dat moet ook, want alles vindt plaats in een grote feesttent op veld-4 (achter de tribune) en dat betekent dat we vanwege de vergunning om 23.00 uur stoppen met de muziek.

Volgende week krijgen de aanmelders een mail met alles over het programma, regels (corona!) en tips over parkeren etc.  Die mail dient u ook, liefst geprint met uw naam erop geschreven, mee te nemen als toegangsbewijs.

Sommige aanmeldingen betreffen meerdere personen. Als het met uw partner is, hoeft u verder niets te doen. Zijn die extra personen echter andere, volwassen (oud-)Spartanen, dan bij deze nogmaals het verzoek dat die zich zelfstandig alsnog aanmelden.

En als laatste: heeft u in uw (oud-)Spartaan-netwerk nog familie, vrienden, relaties waarvan u weet dat die ook (willen) komen, maar waarvan niet zeker is of die zich hebben aangemeld? Wijs ze daar dan voor de zekerheid nogmaals op! Het zou heel vervelend zijn om mensen de toegang te moeten weigeren.

Wij zien nu al uit naar 23/10 !

namens bestuur, jubileumcommissie en werkgroep reĂŒnie,

Ed Goverde

 

Aanmelding/registratie vooraf voor de reĂŒnie en/of de feestavond is verplicht. Wie zich nog niet heeft aangemeld en wel wil komen: snel opgeven dus!

Aanmelden voor de reĂŒnie en/of feestavond via de link:
KLIK HIER: AANMELDEN FEESTAVOND

Kijk ook op facebook.com/100jaarspartaan20

100 jaar Spartaan’20: vier het mee!