JubileumnieuwsNieuwsNieuws 2021/2022

 

 

WAT EEN FANTASTISCH FEEST !!!

We zagen er lang naar uit en corona zat ons dwars. Maar gisteravond, zaterdag 23 oktober 2021, mochten we dan toch het grote 100-feest vieren! Bijna 500 Spartanen zijn er alles bij elkaar geweest. De reĂĽnie was geweldig, vele (oud-)Spartanen wilden uiteraard vooral bijpraten.

De officiĂ«le momenten leden er misschien wat onder, maar dat is onvermijdelijk met zo’n volle tent. Toch even memoreren: liefst zes Spartanen kregen een fraaie onderscheiding van de KNVB: Ricardo Willemse, Nico Bruens en Ben Cox in zilver en Dingeman Ooms, Rien van Gruijthuijsen en Peter Huisman in goud. En daarna werden Rien van Gruijthuijsen en Peter Huisman door het bestuur ook nog eens benoemd tot Lid van Verdienste van de vereniging, een prachtige, bijzondere onderscheiding die in de hele geschiedenis nu 35x is uitgereikt. Alle geĂ«erden: van harte en het is jullie gegund!

Verder waren er cadeaus van onze buurverenigingen sv Charlois, Coal en BZC/Zuiderpark, namens de gemeente van de gebiedscommissie Charlois, geschenken van onder andere Frans Bergen en Henk Lavrijssen Ă©n het jubileumcadeau van de KNVB: een prachtige 100-jaar vlag. En het mooiste cadeau van de KNVB: het certificaat Regionale Jeugd Opleiding. Dat krijgen echt maar weinig amateurclubs, onze jeugdopleiders mogen daar heel trots op zijn!

En dan was er ook het prachtige geschenk van de Club-van-100: voorzitter Annemarie Stukart bood voorzitter Leandro Lopes een cheque aan van 5.000 euro, om de kosten voor de viering mede te dekken. Dank!

Om even half acht ging de muziek wat harder, de DJ startte met zijn show, vele jongeren en ouders-van-nu mochten we begroeten. Het afsluitende spektakel werd verzorgd door Trafassi, die alle aanwezigen in de tent in beweging kreeg. Om 23.00 uur was het ‘over en sluiten’. Een kleine groep Spartanen had in de kantine nog wel zin in een afterparty en daarmee kwam er een einde aan een geweldige viering van 100 jaar Ăşw club!

We hebben het met heel veel plezier voorbereid en uitgevoerd. Zonder namen te noemen: dank aan ál die geweldige Spartanen die hun handen uit de mouwen staken, in de voorbereiding én vandaag tijdens het opruimen! Om drie uur vanmiddag stond de tent er weer bij als op vrijdagochtend:

Ten slotte: Oud-Spartaan, uw hart klopt nog steeds voor Spartaan’20, u bĂ©nt en blijft een Spartaan! Dat kunt u nog een extra dimensie geven door lid te worden van de Club-van-100: voor minimaal 25 euro per jaar, mĂ©Ă©r mag natuurlijk ook, steunt u uw club en wordt u uitgenodigd voor tweemaal per seizoen een ‘ontmoet & groet’ bij thuiswedstrijden van ons eerste elftal. De Club-van-100 hoopt op vele nieuwe aanmeldingen, u krijgt het formulier via uw opgegeven mailadres.

PS, binnenkort nog meer foto’s!