JubileumnieuwsNieuwsNieuws 2021/2022

 

 

Zaterdag 23 oktober a.s. is het zo ver: we gaan alsnog een stukje van ons 100 jarig feest echt vieren!

Vanaf 16.00 uur gaat het los met de reĂŒnie met honderden (oud-)Spartanen. Veel reĂŒnisten hebben opgegeven ook de feestavond te willen meemaken en voor de feestavond apart heeft zich een groot aantal huidige Spartanen/ouders opgegeven. Dat wordt echt een mooie mix, want reĂŒnie en feestavond (met DJ en live muziek) lopen vanaf ca 19.30 uur in elkaar over. Alles vindt plaats in een grote feesttent op veld-4 (achter de tribune). Om 23.00 uur wordt gestopt met de muziek en drankverkoop.

Alle aanmelders (tot en met 10 oktober) hebben intussen een e-mail ontvangen met alles over het programma, regels (corona!) en tips over parkeren etc.  Die mail dient u ook, liefst geprint met uw naam erop geschreven, mee te nemen als toegangsbewijs. Sommige aanmeldingen betreffen meerdere personen. Als het met uw partner (en evt kinderen) is, hoeft u verder niets te doen. Zijn die extra personen echter andere, volwassen (oud-)Spartanen, dan bij deze nogmaals het verzoek dat die zich zelfstandig alsnog aanmelden.

En als laatste: heeft u in uw (oud-)Spartaan-netwerk nog familie, vrienden, relaties waarvan u weet dat die ook (willen) komen, maar waarvan niet zeker is of die zich hebben aangemeld? Wijs ze daar dan voor de zekerheid nogmaals op! Het zou heel vervelend zijn om mensen de toegang te moeten weigeren.

Wij zien uit naar een mooi feest ter gelegenheid van 100 jaar Spartaan’20 !

bestuur, jubileumcommissie en werkgroep reĂŒnie

Aanmelding/registratie vooraf voor de reĂŒnie en/of de feestavond is verplicht. Wie zich nog niet heeft aangemeld en wel wil komen: snel opgeven dus!

Aanmelden voor de reĂŒnie en/of feestavond via de link:
KLIK HIER: AANMELDEN FEESTAVOND

100 jaar Spartaan’20: vier het mee!