09-12-2017 Oud-Beijerland JO11-2  –  Spartaan20 JO11-10    0-9

Zonder de twee zieken, Mo en Amine S., gingen we in een druilerig regentje en in het donker richting Oud-Beijerland alwaar we tegen het plaatselijke Oud-Beijerland JO11-2 moesten spelen.
Gelukkig op het hoofdveld en het kunstgrasveld. We starten met een fel offensief en het was Dean die na vijf minuten met een hard schot de 0-1 liet aantekenen. Even later ging Chinedu op snelheid langs zijn tegenstander en schoot feilloos de bal in de bovenhoek. 0-2. Nog voor rust was het weer Chinedu die de 0-3 inschoot. Het kleine keepertje van onze sportieve tegenstander hield nog een hoop tegen en met deze stand ging de rust in.

Na rust gaven zij het een beetje op en we waren dan ook veelal op hun helft aan het spelen. Het waren Chinedu en Dean die de score naar 0-9 tilden. Met dien verstande dat we nog een hoop mooie kansen lieten liggen, maar dat kwam door niet tijdig schieten bij een geboden kans en teveel met de bal lopen terwijl een medespeler vrij voor het doel stond. Onze keeper Amin trok enige malen naar voren bij onze hoeksschoppen en wist nog haast met een hard schot te scoren.

Volgende week de laatste wedstrijd, een bekerwedstrijd tegen het sterke Egelantierboys E1 uit. Erna hebben we een winterstop en half januari gaat de kompetitie weer verder.