NieuwsNieuws 2021/2022

Jetro Willems en Jethro Mashart even terug op de club

Ze hebben ondertussen al veel beleefd en het is toch altijd leuk als profspelers even een bezoekje brengen aan hun oude liefde.

Jetro Willems heeft al een lange carrière als profvoetballer achter zijn naam. Clubs als Sparta, PSV, Eintracht Frankfurt, Newcastle United zijn niet de minste clubs om als voetballer te spelen. En natuurlijk niet te vergeten dat hij de jongste debutant was op een EK als international.
Maar ook…begonnen bij zijn club op Rotterdam zuid, Spartaan’20.

   
Voor opnames van het televisieprogramma “Shirtje ruilen” was hij op de club.
Shirtje ruilen is te bekijken via Videoland.

Dit was ook gelijk een mooi moment om met ons een shirtje te ruilen en die toe te voegen aan onze mooie collectie in de kantine.
Ook was hij blij verrast dat een kleedkamer zijn naam heeft gekregen en vond dit echt een eer.

   

 

Jethro Mashart 22 jaar, staat nog aan het begin van zijn carrière. Nu spelend bij NAC Breda, heeft de linksbenige verdediger een flinke groei doorgemaakt en is hij klaar voor het nieuwe seizoen om te vlammen in de eerste divisie. Hij heeft zijn contract verlengd tot 2023.

   
Jethro was vorige week te gast bij de afsluitende training van onze O8 pupillen. Medailles uitreiken en natuurlijk op de foto was voor de spelers een leuke verrassing.

 

Veel succes mannen in jullie verdere carrière, natuurlijk hartstikke bedankt voor jullie komst en kom snel weer eens kijken bij en vertellen aan onze jonkies !!