FamilieberichtenNieuwsNieuws 2021/2022Overlijdensberichten

Op donderdag 27 januari is op 84-jarige leeftijd overleden onze Gouden S-drager Jacob Franciscus Kempen.

Zijn oom Nico was in 1920 de oprichter van onze vereniging. Van 1957 tot 1967 was Sjaak Kempen voetballend lid, spelend in lagere seniorenteams. In de jaren zeventig gingen zijn zoons Arthur en Raymond voetballen. Samen met echtgenote Wil was Sjaak een van de trouwste supporters-ouders bij alle verrichtingen van hun zoons gedurende hun hele voetbalcarriĂšres.

Deze betrokkenheid leidde ook tot vrijwilligerswerk. Ten eerste kon je op Sjaak altijd een beroep doen als er geklust moest worden. Maar een van zijn meest memorabele Spartaanse belevenissen in een functie was voor hem ongetwijfeld het leiderschap van het 1e elftal in het seizoen 1987-1988, met de historische ontsnapping aan degradatie in de beslissingswedstrijd tegen Emma.

Sjaak was ook enkele jaren lid van het jeugdbestuur en tussen 1995 en 2005 was hij lid van de commissie Maasstadtoernooi, daarin medeverantwoordelijk voor het onderbrengen van de buitenlandse gasten en als begeleider van de scheidsrechters tijdens het toernooi.

Als eigenaar van zijn eigen behangersbedrijf stak hij ook sponsorend nog wel eens een handje toe, hij heeft diverse malen de bestuurs- en administratieruimten van nieuw behang en likje verf voorzien.

Wij denken met dankbaarheid terug aan de inzet van Sjaak Kempen voor onze vereniging. We wensen de nabestaanden veel sterkte met het verwerken van het verlies.

De crematieplechtigheid vindt vanwege de corona-maatregelen in besloten kring plaats op donderdag 3 februari a.s. om 12.30 uur. Belangstellenden kunnen de uitvaart volgen via de livestream https://play.quickchannel.com/play/q109w01 , password Yarden02