FamilieberichtenNieuwsNieuws 2018/2019Overlijdensberichten

Rouwkaart Hans Scheek (1)Na een kort ziekbed is op 80-jarige leeftijd overleden Hans Scheek.

Hans was de jongste van een generatie familie Scheek die ons nu geheel is ontvallen: Wil, Wim, GĂ©, Riet, Ben, Piet en Tiny gingen Hans allemaal voor. Niet zomaar een gezin. Deze familie Scheek heeft decennialang ontzettend veel gedaan in en betekend voor onze vereniging. Het woonadres Klaphek 1 was jarenlang ook ons administratieve middelpunt en zenuwcentrum, met alle functies die de verschillende familieleden hebben vervuld.

Hans was als echtgenoot van de ons bijna vier jaar geleden ontvallen Marja jarenlang haar steun op de achtergrond in het kantinecommissie-werk dat zij deed, van 1983 tot 2010. Zij raakten beiden actief betrokken toen zoons Michel en René gingen voetballen.

Hans leverde daarnaast zijn bijdrage in de toto/lotto-commissie en zorgde er gedurende vele jaren tevens voor dat de postzak met weekbrieven op dinsdag verzendklaar bij de PTT werd afgeleverd.

En ten slotte maakte Hans ook vele, vele jaren deel uit van de ploeg vrijwilligers die doordeweeks op het terrein alle voorkomende werkzaamheden deed.

De dankbaarheid van onze vereniging aan de familie Scheek en in het bijzonder nu naar Hans onderstrepen we bij deze gelegenheid nog maar eens.

We wensen Michel, René en hun familie alle sterkte om het verlies te verwerken.

 

De crematieplechtigheid wordt gehouden op vrijdag 5 juli om 17.00 uur in de aula van crematorium Rotterdam-Zuid, Maeterlinckweg 101.

Na de plechtigheid is er gelegenheid tot condoleren in de ontvangstruimte.