FamilieberichtenNieuwsNieuws 2021/2022Overlijdensberichten

Op 1 december is overleden Ben de Willigen

Ben werd in de jaren negentig een zeer actieve vrijwilliger in onze vereniging. Meer dan vijftien jaar was hij lid van de sponsor- en activiteitencommissie. Hij zorgde voor menig reclamebord, onderhield contacten met relaties en vele seizoenen strikte hij ook schenkers van wedstrijdballen, niet alleen voor het eerste elftal maar ook voor wedstrijden van jeugdteams. Ook achter het organiseren van de sponsortoernooien was hij de drijvende kracht.

Ben zorgde met zijn goede ideeën ook voor extra gezelligheid op de donderdagavonden na de training van de seniorenelftallen: het broodje-Ben was vele seizoenen bijna wekelijks een smakelijke verrassing.

Een andere functie die hij met grote inzet en zorgvuldigheid heeft vervuld, was het penningmeesterschap van de Club-van-100.

Samen met partner Corrie Kok-Valkenburg was hij jarenlang trouw volger van de wedstrijden van het eerste elftal, ook na uitwedstrijden vaak gezellig even terug napraten in de kantine.

Twee jaar geleden had Ben de eerste tegenslag met zijn gezondheid. Nadat het aanvankelijk weer beter met hem ging, werd hij in januari dit jaar opnieuw getroffen en is hem dat uiteindelijk fataal geworden.

Ben is 77 jaar geworden. We wensen Corrie en alle andere familie heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

De crematieplechtigheid vindt vanwege de corona-maatregelen in besloten kring plaats.