FamilieberichtenNieuwsNieuws 2021/2022Overlijdensberichten

Op dinsdag 14 december is op 81-jarige leeftijd van ons heengegaan Adrianus Gerardus Johannes Michielsen.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Lid van Verdienste Spartaan’20 sinds 2006

Drager van de Gouden S sinds 2001

Aad Michielsen, een super-Spartaan!

 

In de jaren zestig was Aad kort voetballend lid. Nadat zijn zoons in de jaren zeventig gingen voetballen, kwam ook Aad al snel de club versterken. Niet zo zeer voetballend, maar vooral als vrijwilliger en in bestuurlijk opzicht. In 1980 secretaris van het jeugdbestuur en vanaf 1982 bestuurslid, eerst met de portefeuille jeugdzaken en daarna bestuurslid activiteiten, pr-zaken, senioren, damesvoetbal, kantine; Aad was all-round geschikt!

In 2003 nam hij ook nog twee jaar het penningmeesterschap op zich. Als administrateur van de kantine was hij al sinds 1997 ‘baas’ over de grootste inkomstenbron en die rol vervulde Aad tot liefst 2020.

Naast al die bestuurlijke taken was Aad ook een fantastisch voorbeeld van ‘handen uit de mouwen’. Scheidsrechter, grensrechter, bardiensten, toto/lotto-ophaler, terreinhulp, organisator autopuzzelritten, drijvende kracht achter grote loterijen en nog vele, vele andere klussen, Aad heeft het allemaal gedaan.

Wij kijken met groot respect en enorme dank terug op Aad zijn bijdrage als vrijwilliger aan Spartaan’20 gedurende meer dan 40 jaar. En niet te vergeten op Aad als heel fijn mens. Aad, rust zacht.

Uiteraard wensen wij Nel, Rob, Nicole, Erno en hun partners en kinderen heel veel sterkte. En dat geldt net zo voor onze mooie Spartaanse familie, die Aad enorm zal missen.

De crematieplechtigheid vindt vanwege de corona-maatregelen in besloten kring plaats op zaterdag 18 december a.s.