f7_helsluis02

19 december stond de uitwedstrijd tegen Hellevoetsluis F3 op het programma. Voor de wedstrijd waren er al wat geluiden dat het wel makkelijk zou gaan vandaag, de tegenstander had nog maar 1 punt. Voorzichtig daarmee, jongens!
We zouden om 10:00 starten en onze mannen stonden al ruim op tijd klaar om te gaan beginnen, maar we hoorden net voor 10:00 dat we pas om 10:15 zouden gaan starten .
Thomas was vandaag afwezig (vakantie) en helaas moest Krishna net voor de wedstrijd toch beslissen niet te gaan spelen, hij was al een paar daagjes niet lekker. Geen wissels vandaag dus de mannen moesten de hele wedstrijd volhouden.
Al heel snel komen we 1-0 voor door een doelpunt van Marcus na een assist van Jay. Het is al snel duidelijk dat we vandaag een maatje te groot zijn voor onze tegenstander. Hadden de mannen dan toch gelijk voor de wedstrijd? Heel snel volgen een aantal aanvallen achter elkaar, waar de keeper van Hellevoetsluis zeker genoeg aan te doen heeft vandaag. Hij pakt nog wel redelijk wat ballen, maar wordt dan door een eigen speler gepasseerd na weer een snelle aanval van ons, 2-0.
We blijven voetballen – soms nog wat veel met de bal lopen -, maar al snel volgt weer een goed uitgespeelde aanval waardoor Jay de 3-0 kan binnen schieten. Nu zijn we los. Ook mag gezegd worden dat we vandaag weer een goede verdediging hadden staan, waar Troy en Liano vaak het slot op de deur waren. Dan wordt het al gauw 4-0, de bal wordt achterin onderschept, gelijk naar Jim gespeeld, Jay ontvangt de bal en weet de keeper weer te verschalken.
Nog voordat we het weten staat het 5-0 het is weer Jim die een paar tegenstanders uitspeelt, de bal langs de linkerkant van het veld meeneemt – helemaal naar het doel – en de keeper in de korte hoek passeert.
Nog voor rust krijgen we flink was kansen. Het is Bryce – die heel goed speelt voorin – alleen net niet zijn voet tegen de bal kan krijgen, wel vaak op de grond ligt (Papa en Mama kunnen je kleren wel een weekje laten weken in een soppie) en dan is het rust. De wandeling naar de kleedkamer is flink en maar net aangekomen in de kleedkamer kunnen we al weer bijna terug .
De 2de helft begint en het is al snel weer de druk van ons op het doel van de tegenstander. We lopen allemaal wat meer vooruit en dat betekend ook dat de tegenstander meer ruimte krijgt.
Het is wel duidelijk dat we allemaal graag Bryce en Liano willen laten scoren die nu samen voorin staan. Achterin staan Jay, Marcus, Troy en Jim met onze vertrouwde sluitpost Omer – die vandaag niet heel veel te doen had – en toch weer de 0 hield.
De 6-0 wordt al snel gescoord door Troy na een mooie actie van Jim die vervolgens de bal naar Liano speelt. Die wil de bal eigenlijk in 1x doorspelen naar Jay, alleen zit er een tegenstander tussen die speelt de bal zo bij Troy in zijn voeten en Troy haalt meteen uit.
En dan is het zover ja hoor daar is de 7-0 van Bryce. Een mooie assist van Jim die Bryce in een keer op doel schiet en de keeper passeert!
We blijven aanvallen en dat zorgt er ook voor de Hellevoetsluis er af en toe uit kan komen maar Troy en Jim verdedigen goed mee en Omer staat als altijd zijn mannetje .
De 8-0 is weer een mooi doelpunt van Marcus, waar een mooie actie aan vooraf gaat. De 9-0 van vandaag wordt gescoord door Troy .
Dat was het voor het jaar 2015 nu even uitrusten en in januari weer aan de bak met z’n allen. We gaan als nr 2 de winterstop in en misschien gebeurt er wel iets moois aan het einde van het seizoen!!! Ga zo door mannen !!!

Allemaal hele fijne feestdagen en een gezond 2016!

f7_helsluis01