WINST OP SPIJKENISSE F9

Zaterdag 10-10-2015 speelden onze jongens tegen Spijkenisse F9. Het zou een spannende wedstrijd worden, beide ploegen stonden op een gedeelde 2de plaats met 12 punten. De jongens hadden er zin in en er was ook weer veel publiek gekomen om onze jongens aan te moedigen in een heerlijk oktober zonnetje.
In de eerste helft zagen we de jongens mooi overspelen, er was duidelijk te zien dat de trainers hier goed op oefenen. Na enkele minuten werd de 1-0 gescoord en de jongens waren los

In de rust stond het 4-0.
Na een peptalk van de trainers en een glaasje limonade gingen de jongens er weer tegen aan. Er werd mooi overgespeeld en ook bleven de jongens goed in positie staan.
Er werd nog eens 4x gescoord. Keeper Ömer hield de ballen mooi uit het doel en zo werd het een overwinning van 8-0 op Spijkenisse F9. De ouders waren wederom super trots op onze jongens, heel goed gedaan!
Nu even een paar weekenden vrij (ook wel lekker voor de ouders dat ze niet zo vroeg op hoeven op de vrije zaterdag ;-), en dan er weer tegen aan jongens.
Ga zo door!