F7_victoria_001F7_victoria_002Zaterdagochtend 31 oktober, de zon schijnt en de mannen zijn gedreven, de eerste wedstrijd in een hogere klasse, dus er spelen ook zenuwen. Is deze tegenstander (Victoria’04 F4) sterker?

De mannen beginnen sterk en er is veel samenspel en ze tikken de tegenstander helemaal zoek. Dit goede spel wordt al vrij snel beloont met 2 doelpunten van Jim en 1 van Marcus. 3-0 dus in de rust.

Maar in de tweede helft pakt de tegenstander het anders aan, volgestopt met rode wijngums knallen ze al snel de 1-3 binnen en ruiken ze dat er meer in zit. Een paar minuten later is daar de 2-3 en moeten de mannen van F7 alle zeilen bijzetten om de wedstrijd af te maken.

Dat lukte bijna door een schot van Jay op het doel na goed samenspel van de boys.
Maar het bleef 2-3 door goed verdedigend werk van onze doelman Ömer en de verdedigers Bryce, Troy, Krisnah en onze uitblinker van de wedstrijd Liano! Wat kan jij verdedigen zeg!