F7 2015_2016voor vertrek F726-09-2015

SHO F8 – Spartaan’20 F7 

Vanochtend vroeg om 07:15 stonden onze mannen van Spartaan’20 F7 te trappelen om weer een goede wedstrijd te gaan spelen.

Ook de ouders zager er allemaal topfit uit, om gezamenlijk naar SHO in Oud Beijerland te gaan. Onderweg zagen we de zon opkomen en niks kon onze mannen meer tegen houden om er een mooie wedstrijd van te maken. Tevens waren de jongens erop gebrand om te laten zien wat ze maandag en woensdag geleerd hadden.

 Al snel werd het 0-1 door een mooie combinatie, samenspel en spelvreugde spatte er van af. Voordat de ouders het in de gaten hadden scoorde Spartaan alweer en liep het uit naar 0-6. 

RUST

Tijdens de limonade gaven de trainers de spelers een opdracht mee: blijf in positie spelen, en speel naar elkaar over. Dit werd goed opgepakt zodat iedereen een groot aandeel had aan de overwinning van 0-11. De scheidsrechter kon de tel niet goed bij houden en had 0-9 genoteerd. Maar wij weten dat Marcus 3x, Jay 3x, Jim 3x, en Troy 2x hebben gescoord. Met de verdedigers Bryce, Krisnah, Thomas, Troy en Ömer kwam er ook geen doelpunt tegen, terwijl de aanvallers Liano, Marcus, Jay en Jim er voor zorgden dat er doelpunten werden gemaakt.

 Al met al een mooie zaterdag voor onze kanjers en op naar de volgende wedstrijd.

Hopelijk spelen onze jongens weer een leuke wedstijd en zullen de ouders, vrienden en familie ze weer aanmoedigen.