foto 1

Op een natte winderige zaterdagmorgen traden onze grote kleine mannen aan tegen vv Pernis F1. Je zag al snel dat de knullen met de week beter gaan voetballen.

Jay scoorde knap, na een dikke 10 minuten, de openingstreffer uit een voorzet van Marcus. Snel daarna was het Marcus zelf die knap 2-0 binnenschoot. Even later schoot de kleine dribbelaar bijna ook 3-0 binnen, maar deze ging maar net mis.

Na een koude eerste helft en een bekertje siroop in de rust waren de mannen er klaar voor om de 3 punten bij Spartaan’20 te houden. De tegenstander had weinig te vertellen de 2e helft en door doelpunten van Jim (3-0 en 4-0) wist Marcus de eindstand van 5-0 op het scorebord te zetten.
Trainers Errol en Rinesh vinden dat jullie goed bezig zijn.

Troy en Jim wensen hun team zaterdag heel veel voetbal plezier tegen Oude Maas F3! Helaas zijn zij er dan niet bij, maar ze zullen er op zeker bij zijn op 28 november tegen Victoria’04 F4.