f7_001 f7_002 f7_003 f7_004 f7_005

Op 28 november moesten onze F7-Spartanen het opnemen tegen de F4-Victorianen uit Vlaardingen. Zoals altijd kwamen de jongens met volle motivatie en teamspirit het veld op. Na een goede warming-up begon de wedstrijd en ook het aanmoedigen langs de lijn. Vanwege blessures en een zieke hadden we ook hulp van Elton en Amar uit F6.

Vanaf de eerste minuut wisten de jongens de tempo hoog te houden, waardoor de tegenstander in de eerste minuten op eigen helft moest blijven verdedigen. De supporters kregen al gauw het idee dat we de 3 punten binnen zouden slepen.

Openingstreffer 1-0: Na een goede balaanname van Marcus op de linkerflank welke hij vervolgde met fraaie kapbewegingen wist hij met de binnenkant de bal te plaatsen in de verre hoek. Kansloze keeper kon alleen maar toekijken.
De bal ging weer rond op de helft van Victoria en de Spartanen waren uiteraard op zoek naar het tweede doelpunt. De 2-0 kwam ook vrij snel dankzij een fraaie afstandsschot van Jim. Wat een doelpunt!!!

Victoria gaf niet op en probeerde ook weerstand te bieden mede door individuele acties, maar Troy was iedere keer sneller en scherper dan de aanvallers van Victoria. Inmiddels was de keeper van Victoria ook wat scherper geworden en wist nog wat ballen tegen te houden. Echter wist Marcus alsnog de 3-0 te maken.
Net voor de rust wist Elton met zijn linkerbeen de bal in het net te krijgen, waardoor de stand op 4-0 kwam.

Na de rust hadden de Victorianen een oppeppertje meegekregen, want ze wisten ook door te breken om kansen te creëren. Ondanks onze goede verdedigingslinie wisten ze ook te scoren.

Ondanks de voorsprong deden de jongens nog steeds hun best en gingen ook elk duel aan. Paar minuten later wist Amar de score op 5-1 te zetten.
De Victorianen bleven nog steeds overeind en probeerden dan ook nog meer te scoren. Hierdoor lieten ze ook gaten vallen in de verdediging, waardoor Jim zijn 2e doelpunt kon maken.

Zelfs na het 6e doelpunt gaf Victoria niet op en is het hun ook gelukt om 2 doelpunten binnen 3 minuten te maken. Hierdoor was de eindstand 6-3 met een welverdiende 3 punten voor de Spartanen. KLASSE JONGENS!!

Op naar de volgende overwinningen. Zolang de motivatie en teamspirit van de jongens wordt begeleid door Errol en Rinesh, zijn wij er van overtuigd dat we nog vele 3 punters zullen binnenhalen.