Zaterdag 23 Januari werden de heren van Spartaan’20 F7 verwacht om tegen Hellevoetsluis F3 te spelen. 19 december 2015 stond de uitwedstrijd tegen Hellevoetsluis F3 op het programma, waarbij de heren met 0-9 terug keerden naar R’dam. Omdat het toen een wat “rustige” wedstrijd werd, kregen de boys een opdracht mee (denk aan: 3-seconde de bal vast houden; wie geeft de meeste assists; etc.) Opdrachten die ze allemaal met vlag en wimpel haalden!

Voor zaterdag 23 Januari waren 3 opdrachten op het programma:
–       BREED LOPEN
–       SAMEN SPELEN
–       “HARD” INPASSEN

Als graadmeter, kunnen de heren 5 ballen verdienen, O – O – O – O – O
Ze kregen allemaal voor het op tijd komen, en de tenues netjes aangekleed 1 bal. De volgende 3 konden ze verdienen aan de hand van de opdrachten, waarbij 1 bal nog over was, en dat is spelvreugde. Al met al werden de 5 ballen netjes verdiend!

Door goals van Jim 2 x en Marcus 1 x en een eigen doelpunt doordat een schot van Krishna van richting werd veranderd. Na de penalty’s slingerden de jongens naar hun publiek met een 4-0 overwinning!

Komend zaterdag staat weer een kraker op het programma!! Uit tegen de kerels van VFC! Met een overwinning, komen de heren 1 punt achter de nummer 1 (Oude Maas), mits die verliezen tegen Victoria’04!
SPANNEND!!!!