IMG-20160213-WA0021

13-02-2016 Spartaan’20 F7 – V.V. Hekelingen F5 9-0

Het was een koude zaterdag die 13e februari. De boys waren al lekker warm gelopen. He, trainer Rinesh, wat doe je daar op het veld? Oh nee, hij is vandaag de scheidsrechter. We begonnen de wedstrijd 6 tegen 6, omdat de tegenstanders een aantal spelers miste.

F7 ging gelijk in de aanval, na een aantal mooie kansen was het Marcus die het 1ste doelpunt maakte. Die was duidelijk goed warm gelopen want de 2de, 3de en 4de maakte hij ook.
Ook Jay had er zin in en had een aantal mooie kansen, jammer genoeg gingen ze er (nog) niet in. Hekelingen had een mooie kans om 3-1 te maken, maar daar was onze Omer met een mooie redding.

Na een heerlijk glaasje siroop gingen de jongens op dezelfde voet verder, nu 7 tegen 7. Daar kwam Jim alleen op de keeper af en maakte doelpunt nummer 5. De keeper van Hekelingen deed een slechte uittrap en via een assist van Marcus kwam de bal bij Jay en die maakte het 6de doelpunt.

De jongens hadden de smaak te pakken. Daar ging de bal via Troy naar Krishna en het was 7-0. Nee de boys waren nog niet klaar hoor, de ouders gingen uit hun dak. Troy maakte een mooi 8ste doelpunt en na het uitkappen van de keeper de 9-0 van Bryce.

Liano had het erg koud deze dag maar hij heeft weer goed verdedigd. Jongens wat zijn wij trots op jullie! Over 3 weken gaan we weer verder, hopelijk op dezelfde voet. Fijne voorjaarsvakantie.

P.S. mochten er onwaarheden in dit verslag voorkomen, onze excuses, dit verslag is geschreven door moeders die niet altijd even goed opletten (soms kletsen ze)

NB: De redactie van deze website vindt het een prima verslag. Welke moeder volgt dit goede voorbeeld?

IMG-20160213-WA0024