foto 2 foto 1

Zaterdagochtend renden de Spartanen het veld op, de zon schijnt, thuiswedstrijd, scheids van eigen bodem en tegen De Betrokken Spartaan F5, nummertje 7 zeiden de mannen. Maar er was iets…, er hing iets in de lucht. Maracusdonna was ziek en keek van de zijlijn toe toen het fluitsignaal klonk!

Al snel merkten de mannen dat deze baasjes fysiek speelden en dat je moest knokken voor de bal. Na 5 minuutjes kwam de eerste goal. Door een mooie actie van Troy gevolgd door een assist scoorde Jim. Iedereen aan de zijlijn mompelde: dat wordt wel 5-0

Al snel kreeg Bryce een kans op 2-0 maar die ging naast. De tegenpartij voerde de druk op en de verdediging kreeg het zwaarder en zwaarder, met name door een uit de kluiten gewassen spits. En na 10 min werd het 1-1. Krishna, Omer en Liano knokten de voering uit hun schoenen en Thomas peunde alles weg. Troy had teveel gegeven en moest opgeven, 2de helft bleef ook hij aan de zijlijn.

Kevin floot af en game on!

Vrij snel kwam het op 1-2 door een dubieus balletje over de doellijn. Waar zijn nu de doellijncamera’s? Maar hij werd gegeven en het stond 1-2.
Er werd alles op alles gezet om dit recht te trekken. Maar het mocht niet baten.
Het team heeft gevochten en gestreden, op naar de volgende wedstrijd!

foto 3 foto 4