JO13-1Wedstrijdverslagen

1-9-2018: Eredivisie Hoog

Afgelopen zaterdag stond de eerste competitiewedstrijd tegen PSV op het programma. We gingen met de bus die door Spartaan was geregeld. De weg naar Eindhoven liep niet helemaal lekker omdat de A 16 gedeeltelijk was afgesloten voor weg werkzaamheden. Maar de reis ging voorspoedig mede doordat trainer John voor heerlijke koffie had gezorgd. Alleen de koeken ontbraken.

Aangekomen op het schitterende complex “De Herdgang” gingen de boys naar de kleedkamer. De meegereisde supporters konden in de tussentijd genieten van een ander jeugdteam van PSV op het hoofdveld.

Alles zat mee het weer, het veld en een leuke entourage.
PSV mocht beginnen en zij zaten er vanaf het begin goed op.
PSV krijgt een corner en de bal wordt niet goed weggewerkt en al snel kijken we tegen een achterstand aan. Het is eenrichtingverkeer en wij staan alleen maar te verdedigen. Shivano houdt ons in de wedstrijd door een schot te pakken. Wij krijgen nu een vrije trap op links, Ismael neemt ‘m en geeft af op Jeneall. Deze komt net te kort en de bal loopt achter. Dit was ook onze enige kans.

Vanuit een corner op links komt de bal voor en wordt weer niet goed weggewerkt. Deze wordt weer in de 16 gebracht en wordt ongehinderd binnen gekopt. We gaan met 2-0 achterstand aan de limonade.

Na rust mogen wij aftrappen.

We komen redelijk uit de kleedkamer maar helaas niet goed genoeg.
PSV krijgt een vrije trap op links en deze kan wederom zonder enige weerstand binnen gelopen worden. Hierna raakt de scheids geblesseerd en de fluit wordt overgenomen door de leiding van PSV. De 4-0 wordt ook binnen geschoten en de wedstrijd is gelopen.

Welkom in de eredivisie.

Geen tijd om te treuren want volgende week komt Ajax naar ons toe, dus leren van wat niet goed ging.

Wordt vervolgd……