NieuwsNieuws 2021/2022

Pupil van de week Tamer Kusadasi moest geluk brengen en gaf het goede voorbeeld: voor de aftrap mocht Tamer, op zaterdag de talentvolle keeper van JO11-5, op het DHC-doel af en scoorde. Xavier Akinrinbola had goed gekeken hoe het moest: hij maakte het enige en dus winnende doelpunt, daarmee drie zeer belangrijke punten zeker stellend!

Spartaan’20 was een uur lang heer en meester tegen nummer twee en titelkandidaat DHC. Het speelde goed en controleerde de wedstrijd. Vele kansen werden gecreĂ«erd, maar wat ontbrak was de zorgvuldige afronding. Het duurde tot de 51e minuut voordat de verdiende treffer viel. Een verre pass vanuit de verdediging door Talib Azaroiali leek ongevaarlijk, maar werd verkeerd ingeschat door de DHC-defensie en -doelman. Xavier Akinrinbola lette goed op en verschalkte de DHC-doelman: 1-0.

In het laatste deel van de wedstrijd kantelde het spel in het voordeel van DHC, maar dankzij een 100% inzet en concentratie bleef de Spartaan-elf overeind en sleepte het de drie verdiende en belangrijke punten uit de strijd.

Na afloop een blije Xavier Ă©n een trotse Tamer, die zijn eerste ‘contract’ mocht tekenen in de bestuurskamer.

De veilige middenmoot lijkt nu wel bereikt, maar zondag a.s. tegen Olympia, opnieuw thuis, kan het 1e klasserschap echt worden veilig gesteld als opnieuw wordt gewonnen.